Tuesday , August 4 2015
Home / Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi

POP OnLine PRO PLUS D

SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNE VIDEOTEKE IN TELEVIZIJE VOYO OPOZORILO: Ob registraciji se uporabnik zaveže, da se strinja z vsemi določbami v spodaj navedenih

Read More »

Internet Terms Of Access MediaWorks

MediaWorks NZ Limited tel. +64 9 928 9000, fax. +64 9 366 5999 3 Flower Street, Eden Terrace, Auckland 1021, New Zealand Private Bag 92624 Symonds Street, Auckland ...

Read More »

PERSONAL DATA PROTECTION ACT PDPA 2010

Date : 29 January 2014 PERSONAL DATA PROTECTION ACT (PDPA) 2010 Frequently Asked Questions (FAQs) GENERAL 1. What are the main purposes of the Personal Data ...

Read More »

POP OnLine PRO PLUS D

SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNE VIDEOTEKE IN TELEVIZIJE VOYO OPOZORILO: Ob registraciji se uporabnik zaveže, da se strinja z vsemi določbami v spodaj navedenih

Read More »

PTPTN P 04 1 2004 Pin 10 Perbadanan Tabung

PTPTN-P-04/1-2004 Pin.10 Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) Lot G2, Tingkat Bawah, Wisma Chase Perdana Off Jalan Semantan Damansara Heights

Read More »

Notice And Choice Principle Statement

Notice and Choice Principle Statement Keeping personal data of individuals secure and confidential is a top priority for all of us at Deloitte

Read More »

Personal Data Privacy Ordinance Gazette

Cap 486 - Personal Data (Privacy) Ordinance 3 log book (紀錄簿), in relation to a data user, means the log book kept and maintained by the data user under section

Read More »

All Asia Broadcast Centre APPLICATION

NOTIS PRIVASI Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 telah diperkenalkan oleh pihak Kerajaan untuk mengawal selia pemprosesan data dalam transaksi komersial.

Read More »

Manual Pengguna Portal HRMIS HRMIS

11 Portal Rasmi HRMIS 16. Info Paparan tarikh semasa portal HRMIS dikemaskini dan masa capaian halaman utama portal. 17. JPA Cyberjaya Alamat Jabatan Perkhidmatan ...

Read More »

PERADUAN CANTIK BERGAYA DARI PAGI

“PERADUAN CANTIK BERGAYA DARI PAGI KE MALAM RAYA” Terma & Syarat : 1) Penganjur & Kelayakan a. Peraduan ini dianjurkan oleh jenama L’oréal Paris, Maybelline ...

Read More »

PORTAL RASMI HRMIS HRMIS Utama

6. Portal Rasmi HRMIS . Penerangan. 1.Menu . Menempatkan menu capaian utama bagi menghubungkan tajuk-tajuk menu yang lain. Lalukan kursor tetikus pada menu bagi ...

Read More »

Syarat Peraturan Penebusan Segera Penganjur

1 Syarat & Peraturan Penebusan Segera Penganjur, Kelayakan & Tempoh 1 PROGRAM PENEBUSAN #MILOforMALAYSIA [“Penebusan”] dianjurkan oleh Nestlé Products Sdn.

Read More »