Sunday , August 30 2015
Home / Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi

Pol Tica De Confidencialidade E

Política de confidencialidade e de tratamento de d ados . 1. O Millennium bcp obriga-se a respeitar e a proteger a confidencialidade de todas as

Read More »

Privacyverklaring

t e inocentralpointnl • iesbosch • C mstelveen Privacyverklaring Functionele cookies: Hieronder vindt u een lijst van cookies geplaatst kunnen worden en die voor ...

Read More »

UNDANG UNDANG REPUBLIK INDONESIA TENTANG

undang-undang republik indonesia nomor 1 tahun 2008 tentang pengesahan ilo convention no. 185 concerning revising the seafarers’ identity documents convention, 1958

Read More »

Internet Terms Of Access MediaWorks

MediaWorks NZ Limited tel. +64 9 928 9000, fax. +64 9 366 5999 3 Flower Street, Eden Terrace, Auckland 1021, New Zealand Private Bag 92624 Symonds Street, Auckland ...

Read More »

PERSONAL DATA PROTECTION ACT PDPA 2010

Date : 29 January 2014 PERSONAL DATA PROTECTION ACT (PDPA) 2010 Frequently Asked Questions (FAQs) GENERAL 1. What are the main purposes of the Personal Data ...

Read More »

Pernyataan Dasar Privasi Dan Kuki

Plus500CY Ltd. ini dilesenkan dan dikawalselia oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Cyprus sebagai Firma Pelaburan Cyprus dengan Nombor Lesen 250/14.

Read More »

Pol Tica De Confidencialidade E

Política de confidencialidade e de tratamento de d ados . 1. O Millennium bcp obriga-se a respeitar e a proteger a confidencialidade de todas as

Read More »

Privacyverklaring

t e inocentralpointnl • iesbosch • C mstelveen Privacyverklaring Functionele cookies: Hieronder vindt u een lijst van cookies geplaatst kunnen worden en die voor ...

Read More »

Notice And Choice Principle Statement

Notice and Choice Principle Statement Keeping personal data of individuals secure and confidential is a top priority for all of us at Deloitte

Read More »

Personal Data Privacy Ordinance Gazette

Cap 486 - Personal Data (Privacy) Ordinance 3 log book (紀錄簿), in relation to a data user, means the log book kept and maintained by the data user under section

Read More »

TERMA DAN SYARAT Perbadanan PR1

TERMA DAN SYARAT Terma dan syarat berikut mengawal penggunaan laman web ini. Walaupun notis ini kelihatan panjang, kami percaya penting untuk anda

Read More »

Manual Pengguna Portal HRMIS HRMIS

11 Portal Rasmi HRMIS 16. Info Paparan tarikh semasa portal HRMIS dikemaskini dan masa capaian halaman utama portal. 17. JPA Cyberjaya Alamat Jabatan Perkhidmatan ...

Read More »

All Asia Broadcast Centre APPLICATION

NOTIS PRIVASI Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 telah diperkenalkan oleh pihak Kerajaan untuk mengawal selia pemprosesan data dalam transaksi komersial.

Read More »

PORTAL RASMI HRMIS HRMIS Utama

6. Portal Rasmi HRMIS . Penerangan. 1.Menu . Menempatkan menu capaian utama bagi menghubungkan tajuk-tajuk menu yang lain. Lalukan kursor tetikus pada menu bagi ...

Read More »